Loading...

De innerlijke wereldreis

Jij bent af! Hélemaal goed zoals je bent. Vanaf nú is dat jouw nieuwe uitgangspunt. Van hieruit ga jij bepalen hoe verder. Bekijk jouw leven alsof het een wereldreis is. Een innerlijke wereldreis en een leven waar je voluit leeft:

Pad 1: Jouw eerste bestemming

Je onderzoekt de mogelijke bestemmingen en ontdekt wat deze voor jou betekenen. Waar wil je het liefst naar toe? Hoe ziet dat eruit? Wat maakt jouw bestemming zo lonkend? Wat maakt dat je nu wél stappen zet om daar te komen?

Pad 2: Het besluit

En dan is het moment aangebroken. De bestemming is helder. Het is tijd om het ticket te boeken. Wat houd je tegen? Welke gedachten en overtuigingen belemmeren je om dé stap te zetten? Wat zit hieronder? Wat heb je nodig?

Pad 3: Planning en voorbereiding

Waar heb je rekening mee te houden? Voel je je vrij om te gaan en staan waar jij wil? Heb jij het stuur in handen? Of lift je mee met een ander en raakt jouw bestemming uit het zicht? Meerdere wegen leiden naar Rome, maar hoe beslis jij of jij links of rechts gaat? Neem jij de korte of de langere route?

Pad 4: Onderweg!

Yes! Je zit in het vliegtuig en bent onderweg naar jouw bestemming. Spannend! Wat kom je allemaal tegen? Wat zie, hoor en voel je allemaal? Hoe bevalt het? Nu je verder bent, is jouw uitzicht nu dan ook anders? Wat leer en ontdek je allemaal? Waar droom je nog meer van?

Pad 5: Volg je pad

Jouw reis is begonnen en je beweegt. Met alle ervaringen die je hebt opgedaan, ga je verder op jouw pad. Met het stuur in eigen handen. Wat heb je nodig om op jouw pad te blijven? Wat doe je na een verkeerde afslag om weer terug te komen op jouw pad?

Waar?

Jouw innerlijke wereldreis begint buiten in het Amsterdamse Bos of bij de Kennemer Duinen (weer of geen weer ;-))

Waarom buiten?

Om je letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Vaak als je gaat bewegen, ook al zijn het kleine stapjes, dan komt er beweging in het stuk dat vast zit. De frisse lucht biedt zuurstof waardoor je de dingen ook lichter ervaart. Én de natuur is een spiegel en geeft daarom altijd informatie en die blijkt meestal te kloppen 😉

Kosten

Ik wandel heel graag met je mee tijdens jouw innerlijke wereldreis.
Elk pad bewandelen we in 1 à 1,5 uur
De prijs is 675,- euro (incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven)

Ja, ik ga op wereldreis!

Liever een losse wandeling?

Dan is het ‘Pad der Seizoenen‘ wellicht iets voor jou.

Vragen?

Neem contact op
2018-05-21T15:00:10+00:00

Neem contact op

Je bericht

Ja, ik wil die gratis tips!

 

Ja, fijn als je me op de hoogte houdt!

Afspraak voor het Pad der Seizoenen

Laat je gegevens hieronder achter, dan mail ik je zsm voor een afspraak

Coachvraag

Aanvraag – Innerlijke Wereldreis

Dank je wel voor je interesse in de Innerlijke Wereldreis! Vul onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met je op voor een afspraak!

Wat is je coachvraag?

Aanmelding – Vrij op de Hei!

Opmerking/vraag