Loading...

Het Pad der Seizoenen

Wist je dat jij precies goed bent zoals je bent? Grote kans dat dit een aantal gedachten bij je oproept. Ik nodig je uit om deze gedachten te onderzoeken. Tijdens het ‘Pad der Seizoenen’ onderzoek je hoe het nu met je gaat. Waar loop je tegen aan? Waar wil je naar toe? Wat houd je tegen? Wat heb je nodig? Met deze wandeling kan je alle kanten op. Het brengt je inzichten en wordt jou volgende stap helder. De wandeling  is toepasbaar op alle mogelijk vragen.

De Seizoenen

Samen gaan we het ‘Pad der Seizoenen’ wandelen, op pad met jouw vraag. Je loopt 4 paden met een bepaald doel en elk pad staat symbool voor een seizoen. Elk pad heeft zijn eigen vragen en/of oefeningen en zo kom je tot informatie en inzicht.

Waarom wandelen?

Om jou letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Als je beweegt, ook al zijn het kleine stapjes, dan komt er ook beweging in het stuk dat vast zit. De frisse lucht biedt zuurstof en ervaar je dat het lichter wordt. De natuur is een spiegel en geeft altijd informatie en die blijkt meestal te kloppen 😉.

Waar?

We spreken af in het Amsterdamse bos of de Haarlemse Waterleidingduinen. We gaan niet kilometer vreten, maar rustig wandelen en ook zeker stil staan. We  vertragen en staan stil bij de inzichten die naar boven komen. Zorg goed voor jezelf, kleed je goed voor de omstandigheden en neem eventueel iets te eten mee.

Kosten

Het bewandelen van het Pad der Seizoenen duurt ongeveer 2 uur. Het gaat altijd door, weer of geen weer.
De prijs van deze uitgebreide wandeling is: € 180,00 (incl BTW voor Particulieren en excl BTW voor Bedrijven)

Ja, ik wil wandelen!

Misschien is ‘De Innerlijke Wereldreis‘ ook iets voor jou?

Vragen?

Neem contact op
2018-05-21T15:02:21+00:00

Neem contact op

Je bericht

Ja, ik wil die gratis tips!

 

Ja, fijn als je me op de hoogte houdt!

Afspraak voor het Pad der Seizoenen

Laat je gegevens hieronder achter, dan mail ik je zsm voor een afspraak

Coachvraag

Aanvraag – Innerlijke Wereldreis

Dank je wel voor je interesse in de Innerlijke Wereldreis! Vul onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met je op voor een afspraak!

Wat is je coachvraag?

Aanmelding – Vrij op de Hei!

Opmerking/vraag