Loading...

Het Levend Water Ritueel

Levend Water Ritueel

Je bereikt een bepaald punt in je leven. Je realiseert je dat je iets anders wil. Je wilt iets veranderen, omdat je niet tevreden bent of omdat je het anders voor je ziet. Hier ben je je misschien al een tijdje bewust van. Je hebt geprobeerd stappen te zetten om iets op een andere manier te doen. Je merkt alleen dat je steeds tegen iets aanloopt. Iets belemmert je. Dit is het moment dat je het ritueel in kan zetten om datgene wat jou tegen houd te onderzoeken. Om datgene dat jou in de weg staat om te buigen.

De eerste stap is dit te gaan onderzoeken. Gun jezelf de inzichten uit het (gratis) zelfonderzoek en de bijzondere ervaring van het Levend Water Ritueel. Bekijk het filmpje voor een sfeerimpressie.

(Zelf)onderzoek

Waarom reageer je zoals je reageert? Waarom word je getriggerd op bepaalde stukken? Wat belemmert jou om die stap nu écht te zetten? Die antwoorden kun je vinden in jezelf en de vragen helpen daarbij. Het (gratis) onderzoek bestaat uit 2 delen. In deel 1 ga je diepte in naar datgene dat je belemmert. In deel 2 ga je kijken hoe je deze belemmering kan ombuigen en iets nieuws. Wat kan je in de plaats te zetten, wat wil je? De 3e en laatste stap is het bestendigen van jouw besluit middels een ritueel. Als je besluit het ritueel te gaan doen, zullen de coaches je ook tijdens het onderzoek verder begeleiden.

Download gratis (zelf)onderzoek

Waarom een ritueel?

We zijn in de loop der jaren onze rituelen steeds meer kwijtgeraakt. Dat is zonde, want rituelen dragen een bepaalde kracht in zich. Tijdens een ritueel vertraag je, sta je even stil en doe je de dingen met een vergroot bewustzijn. Het Levend Water Ritueel is een mijlpaal, waarin je iets besluit. Waar je een stevige herinnering creëert die je niet meer vergeet. Als je het ritueel gedaan hebt, kan je terug kijken op een moment vóór en het moment ná net zoals bij Oud- en Nieuw. Dit ritueel is een ankerervaring die je helpt om je besluit ook daadwerkelijk te manifesteren in je leven.

Wat krijg je?

Het (zelf)onderzoek is gratis en kan je hierboven downloaden.

Als je besluit om ook het ritueel bij mij te doen, dan krijg je:

  • persoonlijke online begeleiding tijdens het (zelf)onderzoek om nog een stapje dieper te komen
  • een magische avond die je niet meer vergeet, aan het water, rondom een kampvuur met gelijkgestemden
  • alles wat ik in huis heb om jouw ervaring nog beter te maken, zoals oefeningen uit systemisch werk, NLP, voice dialogue enz.
  • een bijzondere ervaring die je helpt om je besluit te verankeren
  • tools en inzichten om je besluit ná het ritueel verder te manifesteren
  • een ritueel die vele deelnemers met succes hebben toegepast

Prijs: 175,- euro (incl BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven)

Gun je jezelf deze ervaring en ben je bereid ook de derde stap te doen?
Kijk in de agenda voor de eerstvolgende rituelen.

Ja, ik wil graag het ritueel doen!

Je word doorgestuurd naar de site www.levendwaterritueel.nl

Agenda

Bij aanmelding word je doorgestuurd naar www.levendwaterritueel.nl

2018-05-09T16:14:53+00:00

Neem contact op

Je bericht

Ja, ik wil die gratis tips!

 

Ja, fijn als je me op de hoogte houdt!

Afspraak voor het Pad der Seizoenen

Laat je gegevens hieronder achter, dan mail ik je zsm voor een afspraak

Coachvraag

Aanvraag – Innerlijke Wereldreis

Dank je wel voor je interesse in de Innerlijke Wereldreis! Vul onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met je op voor een afspraak!

Wat is je coachvraag?

Aanmelding – Vrij op de Hei!

Opmerking/vraag